Jumaat, 28 September 2012

SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa


ASSALAMUALAIKUM..
ok..setelah berfikir seratus kali baru la aku nak join segmen nie..
maklumlah, nie la first aku ikot segmen2 macam nie..
segmen yang saya ikot nie adalah segmen Tambah Followers by Khairunnisa..
jom join segmen nie..
senang jew syarat2 dya..kalau nak tau lebih lanjut..pg klik banner kat bawah nie..





sekarang nie followers saya baru 55 
then saya nak followers saya meningkat pg angka 150..
mudah2han la..

15 ulasan:

  1. tq for visiting my blog,, dah follow you :D

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen... moga hajat utk 150 tu tercapai.....

    BalasPadam
  3. dah follow back..:)
    tq..:)

    Same la..first time ekot segmen..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks..
      lepas nie ikot ag segmen yang lain.. :)

      Padam
  4. follow sini dari segmen khairunnisa

    http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok thanks..
      lau ada mase sy akan BW kat blog awak..

      Padam
  5. salam,,,dtg dr segmen yg sma

    bls follow&knjungn^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks dear.. :)selamat bersegmen ea.. :)

      Padam
  6. follow kte blik k,,

    http://are-nieyz9198.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    BalasPadam
  7. tq..
    sudi follow eira..
    Eira follow sini..

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yang sama..done follow blog ini juga...(:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    BalasPadam